• Range Rover

    Range Rover

    Kwintesencja elegancji i luksusu

    od 496 900 PLN

  • Range Rover Sport

    Range Rover Sport

    Nowy wyznacznik sportowej elegancji

    od 289 900 PLN

  • Nowy Range Rover Velar

    Nowy Range Rover Velar

    Awangardowy Range Rover

    od 239 900 PLN

  • Range Rover Evoque

    Range Rover Evoque

    Prawdziwy Range Rover w kompaktowej formie

    od 159 900 PLN

  • Nowy Discovery

    Nowy Discovery

    Wysoce pożądany SUV klasy premium

    od 236 200 PLN

  • Discovery Sport

    Discovery Sport

    Najbardziej wszechstronny kompaktowy SUV

    od 149 900 PLN

  • Defender

    Defender

    Brytyjska legenda

  • SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

    SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

    Luksus, osiągi i sprawność w terenie wyniesione na nowy poziom, aby stworzyć wyjątkowe pojazdy marki Land Rover.

Polityka prywatności

WSTĘP

Serwis internetowy (strona) Land Rover w Polsce został stworzony w celu dostarczenia użytkownikom Internetu (użytkownik) informacji na temat produktów, historii, nowości i punktów sprzedaży samochodów Land Rover. Na stronie zamieszczono również informacje o usługach oraz działaniach promocyjnych przygotowanych przez Land Rover. Za pośrednictwem tej strony istnieje możliwość skonfigurowania wybranego modelu Land Rovera [co nie jest równoznaczne z zamówieniem lub ofertą], zarezerwowania jazdy próbnej i odszukania najbliższego dilera Land Rovera. Informujemy, że wszystkie dane zawarte na tej stronie są stale aktualizowane i dlatego też radzimy przeczytać uważnie poniższe uwagi, które pomogą w ich prawidłowej interpretacji.

1.BRAK ZOBOWIĄZAŃ HANDLOWYCH POMIĘDZY STRONAMI

Serwis internetowy Land Rovera w Polsce pozwoli na skonfigurowanie wybranego samochodu i nawiązanie kontaktu z autoryzowanym dilerem z sieci sprzedaży JLR Polska Sp. z o.o. w Polsce, świadczącym usługi związane z samochodami marki Land Rover. Powyższe nie jest jednak równoznaczne ze zobowiązaniami handlowym, i nie może powodować żadnych wzajemnych zobowiązań między użytkownikiem a dilerem Land Rovera lub JLR Polska Sp. z o.o. W szczególności rezultat konfiguracji nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.

2.POTWIERDZANIE INFORMACJI ZAWARTYCH NA STRONIE

Serwis internetowy Land Rover zawiera dane techniczne, orientacyjny cennik, opcje wyposażenia, dostępne kolory wewnętrzne i zewnętrzne, opis ofert specjalnych oraz promocyjnych, zdjęcia oraz dodatkowe informacje niezbędne do zapoznania się z ofertą Land Rovera w Polsce. Dane te są aktualizowane na bieżąco i JLR Polska Sp. z o.o. dokłada należytej staranności by były w pełni aktualne i zgodne z rzeczywistością, jednak dane te mogą niekiedy różnić się od dostępnej oferty poszczególnych Dealerów, lub mogą ulec zmianom wynikającym ze specyficznych wymagań rynku i przepisów prawnych. Wszelkie dane zawarte na niniejszych stronach internetowych mają charakter orientacyjny. JLR Polska Sp. z o.o.. w każdej chwili może wnieść zmiany do modeli oraz ofert opisanych na niniejszych stronach internetowych z przyczyn technicznych lub handlowych.

3.POTWIERDZANIE CEN

Prezentowane na stronie ceny są orientacyjnymi cenami brutto (chyba, że wskazano inaczej). W żadnym wypadku ceny nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Ceny u poszczególnych Dealerów mogą odbiegać od cen wskazanych w serwisie. Do dyspozycji użytkowników pozostawiamy wskazanych na stronie dilerów Land Rovera, którzy dostarczą wszelkich aktualnych danych oraz służą pomocą w precyzyjnym określeniu warunków zakupu.

4.DANE EKSPLOATACYJNE ORAZ MATERIAŁY GRAFICZNE

Wszelkie dane eksploatacyjne oraz materiały graficzne dotyczące samochodów Land Rover zawarte na tej stronie mają charakter orientacyjny i w rzeczywistości mogą odbiegać od wskazanych w serwisie. Land Rover podaje wszelkie takie dane i materiały z należytą zawodową starannością, dążąc do zapewnienia użytkownikom Serwisu jak najpełniejszej i aktualnej informacji.

5.GAMA KOLORÓW NADWOZI ORAZ TAPICEREK

W związku z występowaniem różnic pomiędzy kartami graficznymi i monitorami, kolory na tej stronie mogą różnić się od kolorów rzeczywistych.

6.OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Wszelkie dane osobowe pozyskane za pośrednictwem serwisów internetowych jaguar.pl/landrover.pl/jlrpolska.pl, w przypadku uzyskania przez JLR Polska zgody na ich przetwarzanie, zostaną umieszczone w bazie danych JLR Polska Sp. z o.o.. z siedzibą w Warszawie – Biuro handlowe, 02-285 Warszawa, ul. Szyszkowa 35/37, będą udostępniane dilerom JLR Polska Sp. z o.o. oraz przedsiębiorstwom usługowo przetwarzającym dane osobowe na zlecenie i na rzecz JLR Polska. Dane będą przetwarzane w kraju i za granicą w celach marketingowych JLR Polska, w tym badanie rynku, związanych z działalnością gospodarczą w/w podmiotów zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z1997r.,No 133 poz.883) oraz Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 144 poz. 1204). Zapewniamy Pani/Panu prawo wglądu i wnoszenia poprawek do Pani/Pana danych osobowych oraz żądania usunięcia danych z baz JLR Polska.

7.PRAWA AUTORSKIE - COPYRIGHT ©

© Copyright JLR Polska Sp. z o.o., Warszawa, Polska. Wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały tekstowe, graficzne, zdjęciowe, filmowe, dźwiękowe oraz ich ułożenie i sposób prezentacji w serwisie internetowym www.landrover.pl są prawnie chronione i stanowią własność intelektualną JLR Polska Sp. z o.o. , w szczególności przedmiot majątkowych praw autorskich oraz praw wynikających z rejestracji znaków towarowych. Wszelkie wykorzystanie ww praw, w szczególności kopiowanie dla celów komercyjnych, dystrybucja, modyfikacja oraz publikacja bez pisemnej zgody JLR Polska Sp. z o.o. są zabronione i naruszają prawa JLR Polska Sp. z o.o.. Niektóre elementy graficzne serwisu internetowego Land Rovera są przedmiotem praw podmiotów trzecich. Jakiekolwiek wykorzystanie oznaczeń, marki lub logo Land Rover, bez pisemnej zgody JLR Polska Sp. z o.o.lub zainteresowanych osób trzecich stanowi naruszenie przepisów obowiązującego prawa i może skutkować odpowiedzialnością finansową i karną.

Niniejszy Serwis internetowy jest własnością JLR Polska Sp. z o.o